header banner
Default

Dokumentaren avslører nye anklager mot Andrew Tate etter at han fikk journalisten inn i hans luksuriøse villa


Kort tid inden Tate blev anholdt og sigtet for menneskehandel og overgreb, var Vice-journalist med helt inde i hans rumænske domæne.

Han er blevet bandlyst fra de største sociale medier i den vestlige verden og kaldt “kongen af giftig maskulinitet”.

Og så er han verdenskendt for en lang række kontroversielle udtalelser - særligt om kvinder.

Men 29. december blev der sat en foreløbig stopper for hans omdiskuterede udtalelser og livsførelse.

Her blev den 36-årige influencer Andrew Tate nemlig anholdt i Rumænien. Det blev han sammen med sin bror, Tristan Tate, og de blev begge sigtet for menneskehandel og seksuelle overgreb.

Kort inden det skete, havde Andrew Tate uvidende om anholdelsen inviteret Vice-journalisten Matt Shea ind i sin rumænske villa.

Det foregik blot få måneder før anholdelsen og er blevet til dokumentaren 'Andrew Tate - et farligt forbillede?'.

Dokumentaren går tæt på den udskældte Tiktok'er og viser, at den seneste sigtelse om menneskehandel og seksuelle overgreb af mindst seks kvinder kun er toppen af isbjerget.

I den nuværende sigtelse mener anklagerne, at brødrene har rekrutteret kvinder ved at forføre dem og fejlagtigt hævde, at de ønskede et forhold eller ægteskab.

Ifølge anklagerne skulle Tate-brødrene have ført kvinderne til ejendomme i udkanten af den rumænske hovedstad Bukarest, hvor kvinderne blev seksuelt udnyttet og tvunget til at lave pornografisk indhold.

Både Andrew og Tristan Tate nægter sig skyldige, og for godt en uge siden blev varetægtsfængslingen forlænget frem til 27. februar.

Voldtægtssager fra fortiden

VIDEO: Elon Musk DEFENDS Andrew Tate Then DESTROYS Angry Journalist
Sam Nyrkov

I Vice-dokumentaren dukker der sager op fra fortiden. Sager, der kunne tyde på, at der tegner sig et billede af, at Andrew Tate i årevis ikke bare har talt om kvindefornedrende handlinger og synspunkter på sociale medier, men at han også har handlet på dem.

Her hævder to kvinder, at de blev voldtaget af Andrew Tate, og de fortæller om, hvordan deres anmeldelser aldrig førte til en dom.

Efterfølgende flyttede Andrew Tate til Rumænien, og han har blandt andet udtalt, at han flyttede netop dertil, fordi han godt kunne lide at bo i et land, hvor korruption var tilgængeligt for alle.

Og i en video har han også forklaret, at “en løsere voldtægtslovgivning” i landet, var "40 procent af grunden" til, at han flyttede.

I Rumænien har han levet som en rigmand med en kæmpe luksusvilla, sikkerhedsvagter og store dyre biler.

Lukker seerne ind i luksushjem

VIDEO: Andrew Tate confronts BBC Journalist! 🤯
Social Surge

I dokumentaren ser man to vagter med solbriller og skarpladte pistoler i et bælte om livet modtage Vice-journalisten Matt Shea i Rumænien.

Bag en høj mørkegrå mur med en stor skydeport ligger Andrew Tates luksuriøse villa, hvorfra han driver sit webcam-værk, sit influencer-virke og sine online uddannelser.

- Jeg kan godt give dig en rundvisning, men du kan ikke se det hele. Noget af det er off limits, siger Andrew Tate, mens de passerer den ene bevæbnede sikkerhedsvagt efter den anden.

Inde i huset sidder en håndfuld mænd på række foran store computerskærme.

- De overtager verden, min ven, siger Andrew Tate med henvisning til deres arbejde med blandt andet Hustlers University, som er en form for online uddannelse målrettet mænd, der ønsker at få rigdom ved hjælp af blandt andet investeringer i kryptovaluta.

Derudover udbyder han en række kurser i alt fra at blive rig til selvforsvar.

Mens Vice-journalisten blev vist rundt i Andrew Tates luksuriøse, men også kontroversielle liv, arbejdede politiet i al hemmelighed på en anholdelse.

Og det var ikke første gang, at Andrew Tate er i politiets søgelys - men tidligere er han sluppet fri fra anklagerne.

Det skete eksempelvis tilbage i 2014, hvor en ung kvinde anmeldte ham til politiet i England.

- Jeg overvejer, om jeg skal voldtage dig

VIDEO: LAYAH REACTS TO ANDREW TATE DESTROYING BBC JOURNALIST FULL INTERVIEW ON HOUSE ARREST!
Layah Heilpern

Vice-journalisten Matt Shea møder denne kvinde, der af frygt for at blive chikaneret af Andrew Tates sympatisører optræder anonymt med dæknavnet Amelia.

Hun fortæller, at hun mødte Andrew Tate i 2013, hvor de begyndte at date.

Ifølge hende ændrede han pludselig adfærd en aften, mens de lå i sengen sammen.

- Ud af det blå stoppede han og lagde sig tilbage og sagde: “Jeg overvejer, om jeg skal voldtage dig eller ej.”

Amelia fortæller, at Andrew Tate satte sig over hende, tog hende om halsen og begyndte at kvæle hende. Mens han blev mere og mere aggressiv, gentog han: “Hvem tilhører du?”.

Hun fortæller, at hun ikke ville svare ham, men at hun til sidst ikke kunne se nogen anden udvej end at give op.

- Bagefter gik han ud på badeværelset og lod, som om at var helt normalt, fortæller hun om episoden.

Efterfølgende blev hun overmandet af skyldfølelse. Hun blev i tvivl, om hun havde været klar nok i sin afvisning. Men hun fortæller i dag, at hun ved, at hun blev kvalt, og det ikke var noget, hun gav samtykke til.

Hun var i et forhold med Andrew Tate i seks måneder, men forlod ham til sidst. I en periode sendt han hende beskeder fra forskellige telefonnumre, hvor han fortalte hende, hvor farlig han var.

Året efter besluttede hun sig for at melde Andrew Tate til politiet. Der blev ikke gjort meget ved hendes anmeldelse, men efter et år kontaktede en kvindelig politiefterforsker Amelia.

- Han plejede at kvæle mig

VIDEO: BBC | Andrew Tate | Full Interview
The Aquarian Age Apostle

Hun fortalte, at der var to andre kvinder, der havde anmeldt Andrew Tate for præcis det samme. Og hun bad Amelia om at være en del af deres efterforskning for at gøre sagen stærkere.

En af de andre kvinder var Sally, der også i dokumentaren optræder anonymt og med et andet navn end sit eget. Hun var 20 år, da Andrew Tate ifølge hende henvendte sig for at få hende til at arbejde som webcam-model.

Sally fortæller, at den første aften, hun var på arbejde for ham, endte med, at han slog hende på armen.

- Jeg gik ud på toilettet og græd. Det gjorde ondt, og jeg blev forvirret, fortæller Sally om episoden, hvor hun var meget beruset, og som endte med, at de havde sex.

Den efterfølgende tid arbejdede hun som webcam-model for Andrew Tate, og sammen med en anden kvinde sov hun i hans seng.

- Hver aften da jeg arbejdede, blev jeg fuld, og vi var sammen. Han plejede at kvæle mig, fortæller Sally i dokumentaren og begynder at græde.

Hun husker også en episode, hvor hun efter et bad kom ind i soveværelset og så Andrew Tate voldtage den anden kvinde.

Efterfølgende truede Andrew Tate ifølge Sally hende til at tie med, hvad hun havde oplevet og overværet.

De to kvinder besluttede sig alligevel for at anmelde Andrew Tate, hvilket endte med en anholdelse. Der gik dog kun to dage, før han blev løsladt, og kvinderne stod tilbage med en følelse af, at efterforskningen trak i langdrag og aldrig blev taget seriøst.

Sagsbehandlingstiden har politiet efterfølgende beklaget.

Nægter sig skyldig

VIDEO: Elon Musk DEFENDS Andrew and DESTROYS BBC Reporter
Masculinity Highlights

Denne gang er han ikke blevet sluppet fri efter kort tid. Hvor længe han skal forblive varetægtsfængslet, og hvorvidt det vil ende med en tiltale og en dom er endnu uvist.

Men begge brødre nægter sig skyldige i anklagerne.

I forhold til Amelia og Sallys anklager om voldtægt og kvælning har Andrew Tate udtalt følgende:

- De var ude efter penge, fordi jeg fyrede dem. Politiet fandt gennem deres efterforskning frem til, at jeg er uskyldig, og politiet fandt beskeder fra pigernes telefoner, hvor de snakkede med hinanden og planlagde at lyve omkring mig.

Vice har ad flere omgange henvendt sig til Andrew Tates advokat i forbindelse med de nye anklager, men har ikke fået svar på deres henvendelse.

Se Vice-dokumentaren 'Andrew Tate - et farligt forbillede?' på TV 2 PLAY

Sources


Article information

Author: Amy Graham

Last Updated: 1700002682

Views: 487

Rating: 3.8 / 5 (46 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Amy Graham

Birthday: 1983-05-09

Address: 2944 Barr Lights Suite 705, Vargashaven, OR 62836

Phone: +4809794624469488

Job: Dentist

Hobby: Sailing, Tea Brewing, Ice Skating, Surfing, Swimming, Hiking, Amateur Radio

Introduction: My name is Amy Graham, I am a Open, expert, resolute, important, striking, fearless, vibrant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.