header banner
Default

De fem bedste Netflix-madshows


Serier og dokumentarer om mad er bare et fantastisk tidsfordriv, hvor man enten fordyber sig i et verdenskøkken, en bestemt type mad eller hopper skuldrene af en madkyndig person, der guider os igennem det gastronomiske eventyr. Netflix har nogle ret så underholdende madprogrammer tilgængelig på tjenesten, som kan krydse mundvand af på en eller flere tangenter.

Hvad enten du er interesseret i at lære nye, spændende retter fra hele verden, teknikken til at stege den perfekte kylling eller vil lege rejsemakker på alverdens gastronomiske udflugter.

Vi har fundet de fem bedste madprogrammer på Netflix lige nu!

ANNONCE

Somebody Feed Phil

VIDEO: Top 10 Best NETFLIX Movies to Watch Now! 2023
LightC5

Manuskriptforfatteren på hitserien Everybody Loves Raymond har i nyere tid skiftet skrivemaskinen ud med en kuffert, og rejser verden tyndt for alskens lækkerier, unikke egnsretter og spændende gastronomiske nedslag på kloden. Mens Anthony Bourdain stadigvæk er kongen af madrejse-programmer, så er Phil et forfriskende anderledes pust med sin evige, akavede optimisme, stirrende øjne og nede-på-jorden-attitude over for de retter han spiser og mennesker han møder.

ANNONCE

Chef’s Table

VIDEO: 5 GREAT Series to Watch on Netflix
Austin Burke

En af de helt originale og groundbreaking mad-dokumentarer, som fik ordet foodporn til at få sin visuelle kompagnon. En række særdeles smukke og visuelt bjergtagende dokumentar-sæsoner, som i hvert afsnit tager udgangspunkt i en unik kok, som på den ene eller den anden måde har bidraget med noget nyt og innovativt til den gastronomiske scene. Serien har også en række spin-offs, som fokuserer på eksempelvis Pizza eller Frankrig - hele paletten kører den samme, stringente stil, som garanterer visuel mundvandsmagi akkompagneret af storslået musik og personlige fortællinger.

Yderligere serier indenfor samme univers:

Chefs Table: Pizza

Chefs Table: BBQ

Chefs Table: France

ANNONCE

Ugly Delicious

VIDEO: Top 5 Historical Netflix Original TV Shows You Haven't Seen
HistorySpark

David Chang er den fødte foodie, når det kommer til at fortælle om små, spændende portrætter af kokke, som har udmærket sig inden for alt fra pizza til tacos - en bramfri, charmerende og utrolig dygtig kok selv, som formår at få folk til at åbne sig op og skabe en spændende dynamik i petriskålen af lækker mad og røverhistorier. Og så formår han at gøre grim mad en tjeneste og sørge for at få folk til at forstå, at mad ikke kun handler om det visuelle - ham vil vi gerne se meget mere af!

ANNONCE

Flavorful Origins (På sporet af en madkultur)

VIDEO: Top 10 Best Netflix Series of All Time!
Brett In Tech

Her er vi nede på rendyrket nørdeniveau og ufattelig egnsspecifik - man får via nogle små korte afsnit et indblik i, hvordan man enten laver ultra-lokale retter i Asien, eller hvordan fishsauce starter som en lerkrukke med fiskestykker i solen til en flaske umami i køleskabet. Spændende, nichet og utrolig smukt at se på - en af de mest lærerige serier på listen!

ANNONCE

Street Food

VIDEO: Top 5 Best WAR Movies on Netflix Right Now! 2022
CineGold

Streetfood og gadekøkkenet fortsætter stadigvæk med at være et hit i ind- og udland - en god måde at smage autentiske retter på samlet ét sted, hvor man frit kan vælge mellem et utal af verdenskøkkener. Netflix har sat sig for at kortlægge en lang række af de inspirationskilder, som moderne streetfood-konstellationer er inspireret af. Her har vi blandt andet nedslag i det latinamerikanske køkken eller fokus på USAs mangfoldige og multi-kulturelle gastronomiske scene.

Serier i den kategori:

Street Food: Asia

Street Food: USA

Street Food: Latin America.

ANNONCE

Sources


Article information

Author: Brittney Stewart MD

Last Updated: 1702027321

Views: 963

Rating: 3.9 / 5 (45 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Brittney Stewart MD

Birthday: 1924-07-07

Address: 48946 Mercado Park, Gilesport, MS 06165

Phone: +4630409576878052

Job: Bioinformatician

Hobby: Playing Guitar, Arduino, Billiards, Rowing, Basketball, Woodworking, Embroidery

Introduction: My name is Brittney Stewart MD, I am a receptive, resolved, courageous, skilled, unyielding, daring, vivid person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.