header banner
Default

Binance, 17 farklı para birimini delistedecek - Coin Bülteni


Table of Contents

    Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 17 kripto paraya ait bazı işlem çiftlerini spot işlemlerden delist edeceğini açıkladı.

    Binance 15 Ağustos Salı günü yaptığı resmi açıklama ile Beta Finance (BETA), BitTorrent Chain (BTTC), Celer Network (CELR), Chiliz (CHZ), Shentu (CTK), Dent (DENT), Enjin Coin (ENJ), Galxe (GAL), Just (JST), Decentraland (MANA), NEO (NEO), NKN (NKN, Rune (RUNE), The Sandbox (SAND), Status (SNT), Sun (SUN) ve VeChain (VET) altcoinlerine ait 17 işlem çiftini spot işlemlerden delist edeceğini duyurdu.

    Binance açıklamaya göre BETA/BNB, BTTC/BUSD, CELR/BNB, CHZ/GBP, CTK/BUSD ve DENT/BUSD işlem çiftlerini TSİ 17 Ağustos saat 06.00, ENJ/BRL, GAL/EUR, JST/BUSD, MANA/BRL, NEO/RUB ve NKN/BUSD işlem çiftlerini saat 09.00, RUNE/GBP, SAND/BRL, SNT/BUSD, SUN/BUSD ve VET/GBP işlem çiftlerini ise saat 11.00 itibariyle spot işlemlerden kaldıracak ve alım-satımı durduracak.

    Binance ayrıca kullanıcıların söz konusu varlıklar için platform üzerinde bulunan diğer işlem çiftlerinde alım-satım yapmaya devam edebileceğini söyledi ve ilgili işlem çiftleri özelinde ticaret botu kullanan yatırımcıların olası kayıpları önlemek için işlemlerini iptal etmelerini tavsiye etti.

    Binance üzerinden %20 indirimli işlem yapmak için buradan üye olabilirsiniz.

    Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

    Sources


    Article information

    Author: Lisa Kent

    Last Updated: 1698511561

    Views: 1164

    Rating: 3.7 / 5 (110 voted)

    Reviews: 87% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Lisa Kent

    Birthday: 1936-12-04

    Address: 24457 Andrew Squares, Chandlerfurt, PA 65144

    Phone: +4318695040896354

    Job: Article Writer

    Hobby: Coin Collecting, Bowling, Dancing, Whiskey Distilling, Sewing, Cycling, Photography

    Introduction: My name is Lisa Kent, I am a radiant, treasured, intrepid, unguarded, vivid, risk-taking, enterprising person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.