header banner
Default

Volgens een marktexpert zal een conflict en een crisis de waarde van bitcoin naar een miljoen dollar drijven


Arthur Hayes, voormalig CEO van BitMex, is een bekend figuur in de crypto wereld. Hij is bekend voor de introductie van zogenaamde 100x hefboomhandel in crypto en zijn val als CEO, maar ook voor het delen van unieke inzichten in de markt.

In een nieuw essay licht Hayes de huidige staat van bitcoin (BTC) toe en doet hij een opvallende voorspelling. 

📈 Bitcoin mining: Veilig thuis, geen technische kennis nodig! Advertentie Rollman Mining

Bitcoin waarschuwt voor de toekomst

VIDEO: Bitcoin Experts On Why Crypto May Get To $1,000,000
CNBC

In zijn essay, “The Periphary”, meent Hayes dat bitcoin momenteel een waarschuwing afgeeft voor de toekomst. Met twee oorlogen waarin de Verenigde Staten financieel betrokken is, wordt het risico op escalatie steeds groter. Dit zijn volgens Hayes de ideale omstandigheden voor bitcoin.

“Als langetermijn Amerikaanse staatsobligaties geen veiligheid bieden voor investeerders, dan zal hun geld naar alternatieven zoeken. Goud en, nog belangrijker, bitcoin zullen stijgen vanwege angst voor een wereldwijd oorlogsconflict.”

Hoewel de meest gehoorde theorie achter de recente bitcoin stijging het aanstaande bitcoin ETF is, ligt dit volgens Hayes een stuk genuanceerder. Volgens Hayes heeft het veel meer te maken met de huidige omstandigheden in de wereld. Hierbij doelt hij vooral op de oorlog in Oekraïne en het conflict tussen Israël en Palestina.

“Dit is geen speculatie of er een ETF wordt goedgekeurd of niet. Dit is bitcoin die inspeelt op een toekomstige wereldoorlog met extreme inflatie.”

The bond vigilantes are yelling “down with the dollar.”

Look out for my spicy essay “The Periphery” dropping this week where I discuss the Hamas vs. Israel war, the US Treasury market, and $BTC.

YCC = $1mm $BTC is in full effect.

Yachtzee!!! pic.twitter.com/1ABcW1esaf

— Arthur Hayes (@CryptoHayes) October 23, 2023

Bitcoin koers naar miljoen?

VIDEO: 📊 Expert zegt: Bitcoin naar $1.500.000 tijdens deze bullmarkt!
CryptoCoinTalk

Dit vreselijke doemscenario zal echter de waarde van bitcoin naar ongekende hoogte laten stijgen, meent Hayes. Hij noemt hierbij onder andere de toekomstige waarde van $1 miljoen per bitcoin. De conclusie van het essay is dat het tijd is om te investeren in crypto.

“Zodra iedereen zich realiseert wat er aan de hand is, zal de bitcoin en crypto bullmarkt volop aan de gang zijn. Dit is de trigger, en het is tijd om te roteren vanuit korte termijn obligaties naar crypto.”

Eerder deze maand sprak Hayes zich ook al uit over de aanstaande crypto bullrun. Toen zei hij dat de aanstaande bullrun de grootste zal zijn in de geschiedenis van de mensheid. 

​​“Mijn uiterlijke doel is $750.000 tot $1.000.000 voor het 2026 timeframe. Ik geloof dat dit de allergrootste financiële bullmarkt gaat worden in de geschiedenis van de mensheid.”

Sources


Article information

Author: Keith Roach

Last Updated: 1699360323

Views: 689

Rating: 4.5 / 5 (45 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Keith Roach

Birthday: 1990-04-14

Address: PSC 8565, Box 1577, APO AP 66853

Phone: +3658190934957874

Job: Phlebotomist

Hobby: Graphic Design, Painting, Cycling, Animation, Coin Collecting, Coffee Roasting, Video Editing

Introduction: My name is Keith Roach, I am a expert, frank, tenacious, cherished, Colorful, resolute, Gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.