header banner
Default

QCP Capital Analisti "Bitcoin Spot ETF Bu Yıl Gelmeyecek" dedi


Kripto para trading şirketi QCP Capital analistleri, Bitcoin Spot ETF ve BTC'de bir ralli ihtimali hakkında konuştu.

Güncelleme:

Takip et

Kripto para piyasasına şu anda tek bir büyük olay hakim: Bitcoin (BTC) spot ETF’leri.

Analistlere göre Pazartesi günü Cointelegraph’ın Spot ETF sahte tweet haberi, BTC’de 2000 dolardan fazla bir artışa ve ardından tersine dönüşe yol açarak sektörün bu etkinlik için güçlü beklentisini ortaya koydu.

Bununla birlikte, kripto para analiz firması QCP Capital’e göre, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) bu yıl BTC spot ETF için herhangi bir başvuruyu veya dönüşümü onaylaması beklenmiyor.

Bu durum analistlere göre, ister 25 binin altında ister 32 binin üzerinde olsun, daha büyük BTC trendini 4. çeyreğin geri kalanı için makro rüzgarların insafına bırakıyor.

Şirket ayrıca hisse senetleri ve tahviller için risklerin aşağı yönlü olduğunu belirtti. Analistlere göre her ikisinde de yaşanacak bir satış büyük bir risk-parite felaketine yol açabilir. Analistler BTC’nin bu satışta güvenli bir liman olduğu kanıtlanırsa, birkaç aylık büyük bir BTC boğa piyasasının başlangıcı olabileceğini düşünüyor.

QCP Capital bu hafta ABD kazanç raporlarını ve Cuma günü FED Başkanı Jerome Powell’ın yapacağı konuşmayı yakından takip ediyor. Şirket özellikle Tesla’nın kazançlarıyla ve geçen yıl kazanç raporunda varlıklarının %75’ini (30.000 Bitcoin) sattıklarını açıkladıktan sonra kalan %25 BTC’lerini satıp satmadıklarıyla ilgileniyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Haftanın Popüler Yazıları

VIDEO: BlackRock Bitcoin spot ETF nod ‘unlikely in near term’ — QCP Capital
Cryptocurrency News and Updates

Popüler Blog Yazıları

VIDEO: NEW: Several Bitcoin ETFs Will Get Approved in 2023? | Market Experts Explain
Altcoin Daily

Sources


Article information

Author: John Watson

Last Updated: 1697859962

Views: 1128

Rating: 3.9 / 5 (94 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: John Watson

Birthday: 1991-02-15

Address: 51414 Andrew Fort Apt. 771, Port Jayfort, WV 57091

Phone: +4065919302360324

Job: Actor

Hobby: Calligraphy, Horseback Riding, Running, Chess, Survival Skills, Woodworking, Camping

Introduction: My name is John Watson, I am a unreserved, tenacious, unguarded, dear, strong-willed, Colorful, Adventurous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.